Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Makelaar Zutphen

Jouw betrouwbare makelaar in Zutphen

Welkom bij MakelaardijDesk, de makelaar in Zutphen en omgeving. Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of meer wilt weten over het wonen in deze historische stad, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Ontdek op deze pagina meer over Zutphen en ons uitgebreide woningaanbod.

Ontdek Zutphen

Zutphen, gelegen aan de rivier de IJssel, is een stad met een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Met zijn charmante oude binnenstad, groene parken en uitstekende voorzieningen biedt Zutphen een ideale woonomgeving voor iedereen.

Historie en cultuur

 • Middeleeuwse binnenstad: Zutphen staat bekend om zijn goed bewaarde middeleeuwse binnenstad, met historische gebouwen, smalle straatjes en prachtige pleinen. Bezienswaardigheden zoals de Walburgiskerk en de Drogenapstoren getuigen van de rijke historie van de stad.
 • Cultuur en evenementen: Zutphen heeft een levendig cultureel leven met tal van evenementen, festivals en markten. Het stadhuis, theater en diverse musea bieden een scala aan culturele activiteiten voor bewoners en bezoekers.

Prachtige natuur en recreatie

 • Groene omgeving: De stad is omgeven door groene parken en natuurgebieden, zoals het Gorsselse Heide en de uiterwaarden van de IJssel. Deze gebieden bieden volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten.
 • Waterrecreatie: Dankzij de ligging aan de IJssel biedt Zutphen ook diverse watersportmogelijkheden, zoals kanoën, vissen en zeilen. De nabijheid van het water draagt bij aan de unieke charme van de stad.

Voorzieningen en faciliteiten

 • Winkels en horeca: Zutphen beschikt over een bruisend winkelgebied met een mix van bekende ketens en unieke boetieks. Daarnaast zijn er tal van restaurants, cafés en terrassen waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten.
 • Onderwijs en zorg: Zutphen biedt uitstekende onderwijsfaciliteiten, van basisscholen tot middelbare scholen, evenals diverse kinderdagverblijven. De stad heeft ook een breed aanbod aan medische voorzieningen, waaronder ziekenhuizen, huisartsen en apotheken.
 • Sport en recreatie: Met tal van sportverenigingen en clubs, waaronder voetbal, tennis, en hockey, is er voor iedereen wel iets te vinden. De stad heeft ook moderne sportfaciliteiten en recreatiecentra.

Gemeenschapsleven in Zutphen

 • Veilig en gezellig: Zutphen staat bekend om zijn veilige en gezellige woonomgeving. De hechte gemeenschap en de vele lokale initiatieven dragen bij aan de sterke sociale cohesie.
 • Actieve inwoners: Inwoners van Zutphen zijn actief betrokken bij lokale verenigingen en vrijwilligerswerk, wat de gemeenschapszin versterkt en de stad levendig en dynamisch houdt.

Bereikbaarheid

 • Centrale ligging: Zutphen ligt gunstig ten opzichte van steden zoals Deventer, Arnhem en Apeldoorn, wat het een ideale woonplaats maakt voor forenzen.
 • Openbaar vervoer: De stad heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoersnetwerk, met een centraal treinstation en regelmatige busdiensten naar omliggende steden en dorpen.
 • Wegennet: Zutphen is uitstekend bereikbaar via nabijgelegen snelwegen en provinciale wegen, waardoor steden zoals Nijmegen en Enschede gemakkelijk bereikbaar zijn.

Huis verkopen in Zutphen? MakelaardijDesk helpt je verder

Overweeg je om je huis in Zutphen te verkopen? MakelaardijDesk biedt volledige ondersteuning gedurende het verkoopproces. Van het uitvoeren van een nauwkeurige waardebepaling tot het inzetten van ons netwerk om de perfecte koper te vinden, wij zorgen voor een soepel en succesvol verkooptraject.

Professionele waardebepaling

Een nauwkeurige waardebepaling is essentieel bij het verkopen van een woning. Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt en voeren een gedegen waardebepaling uit. Dit is cruciaal om de juiste doelgroep aan te spreken en een succesvolle verkoop te realiseren. Zet je huis te koop in Zutphen en laat een lokale expert de waardebepaling verzorgen.

Vind jouw ideale huis in Zutphen

Op zoek naar een nieuw huis in Zutphen (Gelderland)? Bij MakelaardijDesk helpen we je graag bij het vinden van het perfecte huis. Ons deskundige team heeft uitgebreide kennis van de lokale markt en biedt begeleiding gedurende het gehele aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een historische woning, een charmante boerderij of een moderne nieuwbouwwoning, wij hebben het aanbod en de expertise om jouw droomhuis te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare woningen in Zutphen en plan een bezichtiging met een van onze makelaars. Bekijk hieronder het actuele woningaanbod van MakelaardijDesk in de regio Zutphen.