Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -
HypotheekDesk

Jouw hypotheekadviseur in Lochem, Barchem en omgeving

 • Heb je je droomhuis gezien en wil je weten of je hiervoor een hypotheek kunt afsluiten?
 • Heb je al een hypotheek, maar ben je benieuwd of het goedkoper kan?
 • Heb je behoefte aan meer financiële ruimte in je hypotheek voor het verbouwen of verduurzamen van je woning?


Op zoek naar een deskundige hypotheekadviseur in Lochem en omgeving?

Een huis is meer dan een verzameling stenen. Het is je thuis. De plek waar je jaren doorbrengt, een gezin sticht of oud wordt. Het is misschien wel de grootste aankoop van je leven, één waarvoor je een financiering zult aangaan. Daar komt veel bij kijken. Een hypotheek moet passen bij je leefsituatie van nu, maar ook bij die van later, als je maandelijkse inkomsten of lasten veranderen. Als er kinderen zijn, of juist als zij de deur uit gaan. Voor de grootste aankoop van je leven wil je het betrouwbare advies van een ervaren en deskundige hypotheekadviseur.

Welkom bij HypotheekDesk Lochem. Onze adviseurs luisteren naar je woonwensen en toekomstdromen, vergelijken premies, rentes en voorwaarden en bundelen dit alles tot een passend, onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies. Zo weet je zeker dat je écht voor de best passende hypotheek kiest.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek


Waarom HypotheekDesk Lochem?

Onze hypotheekadviseurs zijn expert in hun vakgebied; ze beschikken over meer dan de benodigde diploma’s en een schat aan ervaring. En ze begrijpen dat het kiezen van een hypotheek voor jou geen dagelijkse kost is. Zodra je bij ons de deur uitloopt, ben je voorzien van deskundig en begrijpelijk advies, volledig afgestemd op jouw unieke situatie en wensen. Jouw belang staat bij ons voorop. Altijd. Daarom gaan wij door waar anderen stoppen. Zo blijven we jouw hypotheek gedurende de gehele looptijd monitoren. En mocht jouw persoonlijke situatie veranderen, springen we hier gelijk op in en leggen we je de mogelijkheden uit. Benieuwd hoe anderen ons advies hebben ervaren? Lees hier onze reviews


Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Ons hypotheekadvies: zo werkt het

 1. Gratis en vrijblijvend kennismakingsgespre
  Heb je je droomhuis gevonden? In een gratis en vrijblijvend gesprek brengen we jouw (woon)wensen en toekomstdromen in kaart. Wat kun en wil je maandelijks betalen voor je hypotheek? En welke risico’s zijn er op het gebied van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid? Voor het gesprek ontvang je een mail van ons met daarin vragen en een verzoek om gegevens; zo kunnen we ons optimaal voorbereiden op het gesprek.
 1. Aanvraag bij de geldverstrekker
  Ben je akkoord met hypotheekadvies van Hypotheekdesk Lochem? Dan vragen we de eventueel nog ontbrekende gegevens op, zetten we de taxatie in gang en versturen wij de aanvraag naar de geldverstrekker.
 1. Voorstel op maat
  De bank beoordeelt het dossier. Is de geldverstrekker akkoord met de aanvraag? Dan ontvang je een definitieve offerte op basis van jouw wensen en mogelijkheden.
 1. Naar de notaris
  Na jouw ondertekening is de hypotheek rond! De hypotheekstukken worden naar de notaris gestuurd, die vervolgens een afspraak maakt voor het passeren van de hypotheek met de verkoper.