Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Over Leven en WonenDesk

De aan-of verkoop van je woning, hypotheekadvies, verzekeren en bankzaken: bij Leven en WonenDesk vind je een complete dienstverlening op het gebied van Leven en Wonen onder één dak. Hoe handig is dat!

 

Jouw adviseur op het gebied van kopen, verkopen en financieel advies in gemeente Lochem en omgeving

Een huis kopen of juist verkopen. Een hypotheek aangaan. Een verzekering afsluiten. Allemaal zaken die voor jou (waarschijnlijk) geen dagelijkse kost zijn.

Voor ons wel. Ons team bestaat uit een club van bevlogen adviseurs, die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Ze beschikken over een schat aan ervaring en hebben meer dan de benodigde diploma’s op zak. Het resultaat? Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering of een bankproduct: als je bij ons de deur uitloopt, dan ben je voorzien van een helder en persoonlijk advies of van een product dat naadloos aansluit op jouw wensen en persoonlijke situatie.

 

Onze geschiedenis

In 2010 opende ondernemer en financieel adviseur Erik Langermans de Lochemse vestiging van HypotheekDesk aan de Nieuwstad, een laagdrempelig en persoonlijk hypotheekadvieskantoor. En met succes: onze vestiging werd al gauw uitgebreid met RegioBank, ScheidingsDesk, VerzekeringenDesk en MakelaardijDesk, onder leiding van Eriks vrouw Carolien. We groeiden uit ons jasje, waarna we een groter pand aan Nieuwstad 7, tweehonderd meter verderop, betrokken.

Het resultaat? Een complete dienstverlening op het gebied van leven en wonen onder één dak. Daarom hebben we onze dienstverleningen nu samengevoegd onder de overkoepelende naam Leven en WonenDesk.

Bij ons staat één ding voorop: jouw belang. Daarom zetten we met liefde een stapje extra voor je en kun je altijd bij ons binnen komen lopen als je een vraag hebt of advies wil. De koffie staat klaar!


Afspraak maken  

  • Deskundig
  • Persoonlijk
  • Laagdrempeling