Bekijk onze brochure! En laat je inspireren... - Klik hier! -
Scheidingsdesk

ScheidingsDesk Achterhoek

Plan een intakegesprek

ScheidingsDesk Achterhoek, voor persoonlijke begeleiding en praktisch advies bij jullie scheiding

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan. Of misschien is deze keuze voor je gemaakt. Er breekt een emotionele periode aan. Niet alleen probeer je de scheiding te verwerken, er moeten ook keuzes gemaakt- en beslissingen genomen worden. Bijvoorbeeld over de verzorging van de kinderen. Of over de gemeenschappelijke zaken die in de loop der jaren zijn ontstaan, zoals jullie koopwoning, hypotheek, pensioen en gemeenschappelijkeleven bankrekeningen.

ScheidingsDesk Achterhoek biedt persoonlijke begeleiding en praktisch advies bij scheiding. We staan je bij gedurende de hele fase, van aanvraag tot de afronding van de scheiding. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Zo heb je te maken met één aanspreekpunt. Daarachter staat een deskundig team dat alles voor je regelt en dat jou in praktische zin volledig ontzorgt. Samen doen we er alles aan om jou door deze verdrietige periode heen te helpen, zodat je straks klaar bent voor een nieuwe start!

 

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

 

Het team van ScheidingsDesk Achterhoek

Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, staan er bij ScheidingsDesk Achterhoek ervaren mediators, financieel adviseurs, makelaars, verzekeringsadviseurs en bankmedewerkers tot je beschikking. Zo ben je verzekerd van de juiste ondersteuning tijdens dit traject.

 

Ons team

 

Het stappenplan van ScheidingsDesk Achterhoek

Wij werken volgens een overzichtelijk stappenplan. En doordat we alles onder één dak aanbieden, kunnen wij de scheiding snel voor jullie afhandelen. Dit doen we tegen vaste, lage tarieven. Zo maken we een verdrietige situatie iets draaglijker en een stuk gemakkelijker.

 

Bekijk stappenplan

 

Hoe help je een kind bij scheiding?

Een scheiding heeft impact op alle gezinsleden. Ook op jullie kinderen. Bij ScheidingsDesk Achterhoek staat het belang van je kinderen voorop. Wat vind je belangrijk voor je kind en hoe wil je het na de scheiding geregeld hebben? Onze mediator pakt dit met je op en biedt ondersteuning waar nodig. Zo wordt alles zo goed mogelijk geregeld voor jullie kinderen.

 

Lees meer

 

Plan een afspraak met ons

Ben je benieuwd wie wij zijn en wat onze werkwijze is? Wij nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Dit kan bij ons op kantoor, of aan huis. Net wat jij het prettigst vindt.

 

GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK