Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -
Scheidingsdesk

ScheidingsDesk Achterhoek

Voor persoonlijke begeleiding en praktisch advies bij jullie scheiding.

Waarom ScheidingsDesk Achterhoek?

✓ Eén aanspreekpunt                            ✓Sneller en goedkoper dan een advocaat

 ✓ Deskundig advies                               ✓Belang van kinderen staan voorop

✓ Gratis intakegesprek                          ✓Gesubsideerde rechtsbijstand

✓ Samen tot een oplossing komen      GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

Jullie hebben besloten om uit elkaar te gaan. Er breekt een emotionele periode aan. Niet alleen probeer je de scheiding te verwerken, er moeten ook keuzes gemaakt- en beslissingen genomen worden.

Bijvoorbeeld over de verzorging van de kinderen. Of over de gemeenschappelijke zaken die in de loop der jaren zijn ontstaan, zoals jullie koopwoning, hypotheek, pensioen en gemeenschappelijkeleven bankrekeningen.

ScheidingsDesk Achterhoek biedt persoonlijke begeleiding en praktisch advies bij scheiding. We staan je bij gedurende de hele fase, van aanvraag tot de afronding van de scheiding. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Zo spraken Erik Langermans en Bert de Regt in een nieuwsartikel van Lochemsnieuws. 

Erik Langermans (l) en Bert de Regt van de ScheidingsDesk Achterhoek (foto: LochemsNieuws)

Erik Langermans (Financieel expert) en Bert de Regt (Jurist en Mediator) van ScheidingsDesk (foto: LochemsNieuws)
 

Snel schakelen

De ScheidingsDesk Achterhoek is vooral een uitkomst voor mensen die uit elkaar willen gaan en die een eigen woning of een bedrijf hebben. Tijdens een eerste gesprek met Bert de Regt worden de omstandigheden en de wensen van de partners in kaart gebracht. Dan wordt ook meteen al naar de grote lijnen van de financiële situatie gekeken. Daarna wordt snel geschakeld met de financiële experts van Erik Langermans. Dat houdt de vaart erin en daarom komt er snel een antwoord op vragen als ‘zijn onze wensen haalbaar en betaalbaar’.

Het team van ScheidingsDesk Achterhoek

Afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt, staan er bij ScheidingsDesk Achterhoek ervaren mediators, financieel adviseurs, makelaars, verzekeringsadviseurs en bankmedewerkers tot je beschikking. Zo ben je verzekerd van de juiste ondersteuning tijdens dit traject. 

Bekijk ons deskundig team

 


Neem vrijblijvend contact op