Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Makelaar Borculo

Welkom bij MakelaardijDesk, jouw vertrouwde makelaar in Borculo en omgeving. Of je nu een huis wilt kopen, verkopen of meer wilt weten over het wonen in dit gezellige dorp, ons deskundige team staat klaar om je te helpen. Ontdek op deze pagina meer over Borculo en ons uitgebreide huizenaabod.

Ontdek Borculo en omgeving

Borculo, gelegen in de gemeente Berkelland, is een sfeervol dorp met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Met zijn charmante dorpskern, groene omgeving en uitstekende voorzieningen biedt Borculo een ideale woonomgeving voor iedereen.

Historie en cultuur in Borculo

 • Historisch erfgoed: Borculo staat bekend om zijn rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Bezienswaardigheden zoals het Kasteel Borculo en het Museum de Lebbenbrugge geven een uniek inzicht in het verleden van de regio.
 • Cultuur en evenementen: Borculo heeft een levendig cultureel leven met tal van evenementen, festivals en markten. De dorpskern biedt een scala aan culturele activiteiten voor bewoners en bezoekers.

Natuur en recreatie

 • Groene omgeving: Het dorp is omgeven door groene parken en natuurgebieden, zoals het Hambroekplas en de Berkel. Deze gebieden bieden volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten.
 • Waterrecreatie: Dankzij de ligging aan de Berkel biedt Borculo ook diverse watersportmogelijkheden, zoals kanoën, vissen en zeilen. De nabijheid van het water draagt bij aan de unieke charme van het dorp.

Voorzieningen en faciliteiten

 • Winkels en horeca: Borculo beschikt over een bruisend winkelgebied met een mix van bekende ketens en unieke boetieks. Daarnaast zijn er tal van restaurants, cafés en terrassen waar je kunt genieten van lokale en internationale gerechten.
 • Onderwijs en zorg: Borculo biedt uitstekende onderwijsfaciliteiten, van basisscholen tot middelbare scholen, evenals diverse kinderdagverblijven. Het dorp heeft ook een breed aanbod aan medische voorzieningen, waaronder huisartsen, tandartsen en een apotheek.
 • Sport en recreatie: Met tal van sportverenigingen en clubs, waaronder voetbal, tennis en hockey, is er voor iedereen wel iets te vinden. Het dorp heeft ook moderne sportfaciliteiten en recreatiecentra.

Gemeenschapsleven

 • Veilig en gezellig: Borculo staat bekend om zijn veilige en gezellige woonomgeving. De hechte gemeenschap en de vele lokale initiatieven dragen bij aan de sterke sociale cohesie.
 • Actieve inwoners: Inwoners van Borculo zijn actief betrokken bij lokale verenigingen en vrijwilligerswerk, wat de gemeenschapszin versterkt en het dorp levendig en dynamisch houdt.

Bereikbaarheid

 • Centrale ligging: Borculo ligt gunstig ten opzichte van steden zoals Zutphen, Hengelo en Enschede, wat het een ideale woonplaats maakt voor forenzen.
 • Openbaar vervoer: Het dorp heeft een goed ontwikkeld openbaar vervoersnetwerk, met regelmatige busdiensten naar omliggende steden en dorpen.
 • Wegennet: Borculo is uitstekend bereikbaar via nabijgelegen snelwegen en provinciale wegen, waardoor steden zoals Apeldoorn en Arnhem gemakkelijk bereikbaar zijn.

Huis verkopen in Borculo? MakelaardijDesk helpt je verder

Overweeg je om je huis in Borculo te verkopen? MakelaardijDesk biedt volledige ondersteuning gedurende het verkoopproces. Van het uitvoeren van een nauwkeurige waardebepaling tot het inzetten van ons netwerk om de perfecte koper te vinden, wij zorgen voor een soepel en succesvol verkooptraject.

Professionele waardebepaling

Een nauwkeurige waardebepaling is essentieel bij het verkopen van een huis. Onze ervaren makelaars in Borculo kennen de lokale markt en voeren een gedegen waardebepaling uit. Dit is cruciaal om de juiste doelgroep aan te spreken en een succesvolle verkoop te realiseren. Zet je huis te koop in Borculo en laat een lokale expert de waardebepaling verzorgen.

Vind jouw ideale huis in Borculo

Op zoek naar een nieuw huis in Borculo (Gelderland)? Bij MakelaardijDesk helpen we je graag bij het vinden van het perfecte huis. Ons deskundige team heeft uitgebreide kennis van de lokale markt en biedt begeleiding gedurende het gehele aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaand huis, een charmante boerderij of een moderne nieuwbouwwoning, wij hebben het aanbod en de expertise om jouw droomhuis te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over beschikbare huizen in Borculo en plan een bezichtiging met een van onze makelaars. Bekijk hieronder het actuele huizenaanbod van MakelaardijDesk in de regio Borculo.