Wij helpen bij de aankoop van jouw droomwoning.

Het kopen van een huis is iets ingrijpens, waarmee je niet over één nacht ijs gaat. Bij MakelaardijDesk helpen we je zorgeloos door het aankooptraject van jouw nieuwe woning heen.

 

Aankoopbegeleiding

Ontzorgen is ons sleutelwoord, zodat het vinden van een nieuw (t)huis voor jou vooral leuk is. Als je het besluit hebt genomen een huis te kopen, komt er een heleboel op je af voordat je tot de daadwerkelijke koop overgaat. Maar dan heb je straks wel een eigen huis, eentje die helemaal van jou is, die je helemaal naar je eigen zin mag maken.

Voordat het zover is moet je je orienteren op de huizenmarkt, bieden op jouw droom- huis, onderhandelen, koopovereenkomst tekenen.
MakelaardijDesk helpt je op alle fronten. En onderaan de streep weet jij precies waar je aan toe bent. Wij hanteren namelijk een vast tarief vanaf € 1.550,- inclusief BTW. Hieronder vallen onder andere de volgende zaken en hoort onderstaand stappenplan:

1. Kennismaking
1. Kennismaking We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek.

In dit gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we jouw woonwensen, eisen en budget. Als je enthousiast bent starten we direct met zoeken naar een huis dat bij je past.

2. Overzicht van aanbod
2. Overzicht van aanbod We onderzoeken de markt en sturen je een overzicht van interessante huizen op basis van jouw zoekprofiel,

ook van woningen die nog niet op Funda staan. Dit doen we net zo lang tot er één of meerdere huizen bij zitten waar je enthousiast over bent.

3. Bezichtigen
3. Bezichtigen Nu wordt het echt!

Wij maken de afspraken met verkopend makelaar voor een bezichtiging. Samen bekijken we meerdere huizen (zoveel je wilt). We adviseren je over de voor- en nadelen van ieder huis, zodat je goed geïnformeerd jouw favoriete huis uit kan zoeken.

4. Onderzoek
4. Onderzoek Zit er een huis bij waar je interesse in hebt?

Dan doen we een aanvullend onderzoek. Wat zijn de mankementen van de woning? Hoe hoog zijn de stookkosten? Is de VVE wel gezond? We onderzoeken alles tot in de kleinste details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan en met een gerust hart de volgende stap kan zetten.

5. Onderhandeling
5. Onderhandeling Yes! Nu begint het échte werk!

Op basis van alle informatie die er over de woning en omgeving bekend is adviseren we je een passend openings- of eindvoorstel te doen. Met jouw akkoord starten we de onderhandeling met de verkoper. We houden je continu op de hoogte van volgende stappen.

6. Koopovereenkomst
6. Koopovereenkomst De champagne mag bijna ontkurkt worden.

de verkoper heeft je bod geaccepteerd! Nadat we alle contractgegevens grondig hebben gecheckt mag je je handtekening zetten. Het huis is nu bijna van jou.

7. Financiering
7. Financiering Nu is het zaak de financiering van de woning rond te krijgen.

Heb je een hypotheek nodig? Wij helpen je graag bij de communicatie met de hypotheekadviseur of bank. Ook bewaken we alle belangrijke data, zoals de ontbindende voorwaarden.

8. Levering & sleuteloverdracht
8. Levering & sleuteloverdracht Gefeliciteerd!

Samen bekijken we nog een laatste keer het huis en gaan daarna direct door naar de notaris. Na het tekenen van de akten ben je officieel de eigenaar van een woning.