Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Jouw aankoopmakelaar in Lochem, Barchem en omgeving

Op zoek naar een deskundige aankoopmakelaar in de regio Lochem?

Als je besluit een woning te kopen, dan komt er veel op je af. Een woning is hoogstwaarschijnlijk de grootste aankoop die je in je leven zult doen. Niet iets waarbij je over één nacht ijs gaat. Hoe vind je in deze woningmarkt een huis dat aansluit op jouw woonwensen? Hoe weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt? En hoe zorg je ervoor dat je niet te veel betaalt? Welkom bij MakelaardijDesk Lochem. Onze deskundige en ervaren aankoopmakelaars staan je graag bij tijdens de grootste aankoop in je leven. We helpen je zorgeloos door het hele aankooptraject, zodat het vinden van een nieuwe woning voor jou vooral gewoon heel erg leuk is.

Aankoopbegeleiding van MakelaardijDesk Lochem

Het kopen van een woning vraagt om onderhandeltalent, maar ook om kennis van zaken. Denk aan juridische en bouwkundige aspecten. Aan inzicht in de woningmarkt. MakelaardijDesk Lochem staat je bij op alle fronten. We bekijken met jou zoveel huizen als je wilt, maar zorgen ervoor dat jij door de bomen het bos blijft zien. We onderzoeken jouw mogelijke aankoop tot in detail, we informeren, adviseren en we houden je met beide benen op de grond als dat nodig is. Natuurlijk onderhandelen we namens jou met de verkopende partij. En daarbij halen we voor jou het onderste uit de kan.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar van MakelaardijDesk Lochem?

Bij MakelaardijDesk Lochem vind je een team van enthousiaste en gedreven deskundigen, die er alles aan doen om jouw woonwensen in vervulling te laten komen. Wij kennen de woningmarkt in Lochem en omstreken als geen ander, maar we begrijpen dat het kopen van een woning en alle stappen die daarbij horen voor jou geen dagelijkse kost is. Daarom staan we gedurende het hele proces voor je klaar om je vragen te beantwoorden, óók als je housewarmingparty al achter de rug is. Dit alles doen we voor een vast tarief incl. BTW. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Wil je door ons geholpen worden bij de aankoop van je droomwoning? Laten we dan een kop koffie drinken. Een kennismaking is gratis en vrijblijvend. Graag tot snel!

Vrijblijvend kennismaken

1. Kennismaking
1. Kennismaking We beginnen ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek.

In dit gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we jouw woonwensen, eisen en budget. Als je enthousiast bent starten we direct met zoeken naar een huis dat bij je past.

2. Overzicht van aanbod
2. Overzicht van aanbod We onderzoeken de markt en sturen je een overzicht van interessante huizen op basis van jouw zoekprofiel,

ook van woningen die nog niet op Funda staan. Dit doen we net zo lang tot er één of meerdere huizen bij zitten waar je enthousiast over bent.

3. Bezichtigen
3. Bezichtigen Nu wordt het echt!

Wij maken de afspraken met verkopend makelaar voor een bezichtiging. Samen bekijken we meerdere huizen (zoveel je wilt). We adviseren je over de voor- en nadelen van ieder huis, zodat je goed geïnformeerd jouw favoriete huis uit kan zoeken.

4. Onderzoek
4. Onderzoek Zit er een huis bij waar je interesse in hebt?

Dan doen we een aanvullend onderzoek. Wat zijn de mankementen van de woning? Hoe hoog zijn de stookkosten? Is de VVE wel gezond? We onderzoeken alles tot in de kleinste details, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan en met een gerust hart de volgende stap kan zetten.

5. Onderhandeling
5. Onderhandeling Yes! Nu begint het échte werk!

Op basis van alle informatie die er over de woning en omgeving bekend is adviseren we je een passend openings- of eindvoorstel te doen. Met jouw akkoord starten we de onderhandeling met de verkoper. We houden je continu op de hoogte van volgende stappen.

6. Koopovereenkomst
6. Koopovereenkomst De champagne mag bijna ontkurkt worden.

de verkoper heeft je bod geaccepteerd! Nadat we alle contractgegevens grondig hebben gecheckt mag je je handtekening zetten. Het huis is nu bijna van jou.

7. Financiering
7. Financiering Nu is het zaak de financiering van de woning rond te krijgen.

Heb je een hypotheek nodig? Wij helpen je graag bij de communicatie met de hypotheekadviseur of bank. Ook bewaken we alle belangrijke data, zoals de ontbindende voorwaarden.

8. Levering & sleuteloverdracht
8. Levering & sleuteloverdracht Gefeliciteerd!

Samen bekijken we nog een laatste keer het huis en gaan daarna direct door naar de notaris. Na het tekenen van de akten ben je officieel de eigenaar van een woning.