Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Zakelijke verzekering afsluiten

Welke bedrijfsverzekeringen afsluiten?

Je stagiair die per ongeluk een kop koffie omgooit over een bedrijfslaptop. Een klant die uitglijdt over de pas gedweilde vloer in je praktijk en die jou aansprakelijk stelt. Ondernemen betekent risico’s nemen, maar je wilt wel dat die risico's beperkt blijven. Zorgeloos ondernemen begint bij het juiste verzekeringspakket! Maar voor welke risico’s wil je je indekken en welke risico’s wil je lopen? En welke verzekeringen zijn verplicht?

Welkom bij VerzekeringenDesk Lochem. Wij zijn een onafhankelijke expert op het gebied van verzekeren en financieel advies, waarbij één ding voorop staat: jouw belang.


Ik wil een vrijblijvend kennismakingsgesprek 


Waarom VerzekeringenDesk Lochem? 

De adviseurs van VerzekeringenDesk Lochem zijn ervaren vakidioten die niets liever doen dan uitpluizen wat in jouw unieke situatie de meest gunstige oplossing is. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de transitie doormaakt van onbewust risico's lopen en verzekeren, naar bewust risico's nemen en verzekeren. Dit doen we op een heldere én persoonlijke manier. Bij VerzekeringenDesk Lochem heb je namelijk je eigen adviseur, die helemaal op de hoogte is van jouw zakelijke wensen en behoeften. Een vast gezicht dat naar je luistert en met je meedenkt. Het resultaat? Als je bij ons de deur uitloopt, ben je voorzien van een deskundig advies en een verzekeringsplan dat naadloos aansluit op jouw zakelijke situatie.