Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

ZZP pakketverzekering

De ZZP Pakketverzekering: wat dekt het?

Als zelfstandige zonder personeel neem je zelf alle beslissingen die leiden tot het succes van je bedrijf. Maar je moet ook alle risico’s dragen die hieraan verbonden zijn. De ZZP Pakketverzekering beschermt jou en je bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in je branche. Zo kun je gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat.

Heb ik een ZZP Pakketverzekering nodig?

Het kan gebeuren dat je als zelfstandige aansprakelijk wordt gesteld voor een fout die je onbedoeld maakt. Ook kun je in conflict komen met een opdrachtgever of leverancier. Omdat jouw privéverzekeringen hiervoor geen dekking bieden, is het verstandig deze risico’s af te schermen met een ZZP Pakketverzekering.

 

De onmisbare dekkingen van de ZZP Pakketverzekering

Met een ZZP Pakketverzekering worden de belangrijkste verzekeringen die voor jouw beroepsgroep van toepassing zijn, gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Zo kun je je onder andere verzekeren voor Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB), beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, CAR/montage en/of rechtsbijstand.


Voordelen ZZP Pakketverzekering

  • Eén polis voor alle verzekeringen;
  • Eén vaste premie;
  • Eén pakket dat aansluit op jouw wensen;
  • Uitstekende voorwaarden.

 

ZZP Pakketverzekering afsluiten?

Wil je meer informatie over de ZZP Pakketverzekering of wil je graag een vrijblijvende offerte op maat? Bel, mail, loop bij ons binnen of plan een afspraak met één van onze adviseurs.


naar contact