Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Woonlastenverzekering

Woonlastenverzekering afsluiten?

Door een ongeval word je arbeidsongeschikt. Of je werkgever voert een reorganisatie door en je wordt werkloos. In plaats van een inkomen, ontvang je voortaan een uitkering die veel lager is dan je gewend was. Kun je dan de maandlasten voor je woning nog steeds betalen?

De woonlastenverzekering zorgt ervoor dat je woonlasten deels of volledig worden betaald, mocht je onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos worden. Daarmee heb je de zekerheid dat je in je huis kunt blijven wonen. Wel zo’n prettig gevoel!

Woonlastenverzekering op maat

Bij een woonlastenverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingsvormen en looptijden. Een uitkering van een vooraf vastgesteld bedrag is mogelijk, maar ook een uitkering ter waarde van een bepaald percentage van de hypotheeklasten. Je kunt de woonlastenverzekering afsluiten tegen een maandelijkse of jaarlijkse premiebetaling, of tegen een eenmalige koopsom. Bij een koopsom betaal je alle premies ineens, maar wel met een aantrekkelijke korting. Het is mogelijk om de koopsom mee te financieren in de hypotheek.

Extra voordeel met een woonlastenverzekering

Naast de zekerheid dat je kunt blijven wonen in je huis, biedt de woonlastenverzekering een extra voordeel. Veel hypotheekaanbieders geven een korting op de hypotheekrente zodra je een woonlastenverzekering afsluit. Zij hebben hiermee namelijk meer zekerheid dat de hypotheeklasten worden betaald. En deze korting kan aardig oplopen!

 

Ben je op zoek naar een goede woonlastenverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij bieden een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar contact