Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Woonhuisverzekering

Woonhuisverzekering afsluiten

Het zal je maar gebeuren: je huis wordt door brand verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait die precies op het dak van jouw woning landt.
Met een woonhuisverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je huis door onder andere blikseminslag, brand, storm en waterschade. De premie voor de woonhuisverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van je woning. Dit is het bedrag dat nodig is om je huis opnieuw te bouwen. De meeste verzekeraars berekenen deze waarde aan de hand van de inhoud van de woning en het type huis.

Nooit te laag verzekerd

Om er zeker van te zijn dat je niet onderverzekerd bent, kunt je hier de herbouwwaardemeter en de toelichting erop downloaden. Aan de hand van een aantal eenvoudige vragen bereken je de herbouwwaarde van je woning. Wanneer u deze meter gebruikt bij het bepalen van de waarde van je huis, ben je nooit onderverzekerd.

Zoek je een woonhuisverzekering met een scherpe premie en een uitgebreide service? Dan bieden wij een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar contact