Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Uitvaartverzekering

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. Je wilt toch niet dat jouw nabestaanden zich zorgen moeten maken over de kosten van je uitvaart?

Kosten uitvaartverzekering

De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Voor een bescheiden afscheid moet je al snel op € 4.500,- rekenen. Met een Uitvaartverzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten. Je kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Uitvaartverzekering afsluiten

Het is geen prettige bezigheid om de kosten van je uitvaart te berekenen. Maar uit ervaring weten wij dat veel mensen niet weten wat tegenwoordig de prijzen voor een begrafenis of crematie zijn. En dus ook niet of hun huidige verzekering wel toereikend is. Met de handige uitvaartkostenmeter krijg je aan de hand van tien eenvoudige keuzes snel een goed inzicht.


Wil je jouw Uitvaartverzekering goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


Naar contact