Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Reisverzekering

Je moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in je vakantieverblijf je welverdiende rust verandert in een nachtmerrie? Met een goede reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens je vakantie.

Reisverzekering afsluiten?

Wij verzekeren je op een manier die past bij jouw persoonlijke reisstijl. Je kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over je reisverzekering.

Ga je minder dan twee keer per jaar op vakantie, dan kun je kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kun je zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor de dekking die je hebben wilt.

 

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je jouw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Ben je op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij bieden een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar contact