Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandsverzekering afsluiten

Een meubelzaak levert een verkeerd bankstel bij je af en weigert deze om te ruilen. Of je baas beëindigt van de ene op de andere dag je arbeidscontract. Wist je dat jaarlijks één-derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Als je met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op je af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur.

Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand ben je verzekerd van professionele juridische hulp wanneer je die nodig hebt.

Verschillende dekkingen rechtsbijstandsverzekering

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigenrechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt jou en je familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.
Met de motorrijtuigen rechtsbijstand ben je verzekerd van hulp bij conflicten die op jouw auto of motor betrekking hebben.

Ben je op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij een goede oplossing!Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Naar contact