Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Pechhulpverzekering

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: pech onderweg komt altijd ongelegen. Met de pechhulpverzekering weet je in elk geval zeker dat je je reis snel kunt vervolgen!


Voordelen pechthulpverzekering afsluiten

Als je stil komt te staan, is één telefoontje voldoende om technische hulp snel ter plaatse te doen zijn. In Nederland kun je daar 24 uur per dag, zeven dagen per week op rekenen. Ook in je eigen woonplaats! En heb je pech op de snelweg? Dan kun je ook gebruik maken van de gele praatpalen.

Altijd mobiel met de pechhulpverzekering

De pechhulpverleners kunnen je in de meeste gevallen weer op weg helpen. En is dit vanwege de aard van het mankement toch onmogelijk, dan wordt je auto weggesleept naar je garage of dealerbedrijf. Ook heb je dan recht op gratis vervangend vervoer.

Pechhulpverzekering ook buiten Nederland

Ben je regelmatig buiten Nederland onderweg? Kies dan voor een verzekering met Europese dekking. Je bent dan niet alleen verzekerd voor de basis pechhulp, maar – mocht je auto niet te repareren zijn – ook voor transport, stalling, repatriëring en andere extra kosten die je noodgedwongen moet maken.

Wil je altijd mobiel zijn, maar niet te veel betalen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Naar contact