Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Motorverzekering

Motorverzekering afsluiten?

Motorrijden is een bijzondere beleving. Het klimaat in Nederland staat het helaas niet toe om alle dagen te genieten van je motor. Maar als het weer het toelaat, gaat er niets boven het gevoel van vrijheid, wind en snelheid.

Je bent zuinig op je motor en zoekt hiervoor een goede motorverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en een uitstekende service in geval van schade. In Nederland is een WA-motorverzekering verplicht. Wij raden deze verzekering aan als je motor ouder is dan acht jaar. Is je motor jonger dan vier jaar, dan adviseren wij om een WA-casco motorverzekering af te sluiten. In de overige gevallen is een WA met beperkte cascodekking toereikend.

 

Korting op motorverzekering en aanvullende dekkingen

Sommige verzekeringsmaatschappijen geven een korting op de premie van de motorverzekering als je een erkende rijvaardigheidscursus voor de motor hebt gevolgd. Om voor de korting in aanmerking te komen, moet je het afgegeven certificaat hiervan tonen bij de definitieve aanvraag van je verzekering.

Bij een motorverzekering heb je veel keuzevrijheid en kun je de polis zelf samenstellen. Naast de basisverzekering kun je kiezen voor een aanvullende no-claim dekking, een verhaalsrechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor opzittenden of een verzekering voor vervangend vervoer. Heb je een motor en zoek je een passende motorverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij een goede oplossing! Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar contact