Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Milieuschadeverzekering

Milieuschadeverzekering: wat dekt het en heb ik het nodig?

Heeft jouw bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kun je onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld als er brand is geweest. Jouw opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan je pand en goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater. De kosten van milieuschade lopen snel op. Vaak gaat het niet alleen om de saneringskosten, maar ook om alle kosten die moeten worden gemaakt om de sanering mogelijk te maken. Het opbreken van straten of trottoirs bijvoorbeeld. De kosten van een milieuschade lopen daarom al snel in de tienduizenden euro’s! De milieuschadeverzekering dekt de kosten voor het opruimen én de consequenties hiervan.

 

Voordelen van de milieuschadeverzekering

  • Dekt de kosten van milieuschade en de gevolgen ervan;
  • Vergoedt tevens onderzoekskosten en eventuele bedrijfsschade;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem je milieuschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!

Milieuschadeverzekering: ook voor bedrijfsschade

Ook worden de kosten voor onderzoek en in de meeste gevallen de kosten voor eventuele bedrijfsschade gedekt door de milieuschadeverzekering. Wat voor jou de beste polis is, hangt af van veel factoren. Wij helpen je graag om de ideale milieuschadeverzekering voor jouw bedrijf samen te stellen.


Naar contact