Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering afsluiten?

Je camper geeft je de vrijheid om tijdens jouw vakantie te wonen waar je maar wilt. Je mobiele thuis. Een camper is een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.
Een goede kampeerautoverzekering is dan ook onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kun je kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Je kunt de polis verder uitbreiden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

 

Kampeerautoverzekering en schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouw je ook met je kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kun je later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kun je meestal meenemen. Je moet dan een verklaring van je autoverzekeraar overleggen.

Extra korting op jouw kampeerautoverzekering

Je kunt de premie van jouw kampeerautoverzekering natuurlijk verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Maar vaak is het ook mogelijk om extra korting te krijgen als u de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Dit voordeel kan soms oplopen tot meer dan tien procent!

Zoek je de beste camperverzekering met de scherpste premie en een uitstekende service? Wij bieden een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar contact