Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

inventaris- en goederenverzekering

Een inventarisverzekering en goederenverzekering: wat is het en heb ik het nodig?

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren je tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, ontploffing en blikseminslag. Als je schade hebt aan je inventaris of je voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Door de schade kun je waarschijnlijk -een deel van- de werkzaamheden niet meer uitvoeren, waardoor je ook omzetderving hebt. Omzetderving is daarom meeverzekerd in deze zakelijke inboedelverzekering. In de meeste gevallen valt ook diefstal binnen de polisvoorwaarden van de inventarisverzekering en de goederenverzekering.

Zakelijke inboedelverzekering uitbreiden?

Als je de inventarisverzekering en de goederenverzekering afsluit, krijgt je korting op de kosten die je maakt om schade te voorkomen of beperken. Je kunt je zakelijke inboedelverzekering desgewenst uitbreiden met dekking tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld uitstromend water en neerslag, inbraak en diefstal, vandalisme en aanrijding.

Voordelen van de inventarisverzekering en de goederenverzekering

  • Dekt schade aan je zakelijke inboedel en opgeslagen goederen;
  • Ook omzetderving is meeverzekerd;
  • Scherpe premie;
  • Extra: neem je inventaris- en goederenverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!


Meer weten over de inventaris- en de goederenverzekering? Of ben je benieuwd naar een offerte op maat? We spreken jouw situatie graag vrijblijvend met je door.


Naar contact