Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering afsluiten

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen je in jouw woning bewaart.

Met een goede Inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Maar het is wel belangrijk dat je jaarlijks de waarde van je inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van je inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op je polis, is er sprake van onderverzekering. Je kunt dit voorkomen door jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleer je of de dekking van je verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

Zoek je een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Naar contact