Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Computerverzekering

Een computerverzekering afsluiten: is dat nodig?

Ja, een computerverzekering is onmisbaar voor je bedrijf. Jouw apparatuur is immers essentieel voor veel van je bedrijfsprocessen. Diefstal of schade, door bijvoorbeeld kortsluiting, hebben daarom direct grote gevolgen voor je bedrijfsvoering. Maar met een goede verzekering kun je na zo’n voorval snel weer verder. In geval van schade vergoedt de computerverzekering schade aan de apparatuur én de standaard geïnstalleerde software. De computerverzekering is uit te breiden met extra dekkingen voor bijvoorbeeld schade aan je netwerk, (data)reconstructiekosten en maatwerksoftware. Dat maakt deze elektronicaverzekering een complete en uitgebreide elektronicaverzekering!

 

Voordelen van de computerverzekering

  • Dekking van je computers, standaard geïnstalleerde software en randapparatuur;
  • Extra dekkingen voor onder andere datareconstructie en maatwerksoftware;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem je computerverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!

 

Computerverzekering: offerte op maat

Je kunt ervoor kiezen om de huur van tijdelijke apparatuur mee te verzekeren. Erg handig als er in je bedrijf veel administratieve processen spelen. Benieuwd naar een offerte op maat? We spreken jouw situatie graag vrijblijvend met je door.


Naar contact