Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Compagnonsverzekering

De compagnonsverzekering: wat dekt het en heb ik het nodig?

Als je een compagnon hebt, ben je voor een belangrijk deel afhankelijk van je zakelijke partner. Je versterkt elkaar, bepaalt samen de strategie en toont ondernemersdurf. Maar wat als jouw compagnon door overlijden wegvalt? In zo'n geval kan de compagnonsverzekering uitkomst bieden. Wanneer een compagnon komt te overlijden, krijgen de erfgenamen zijn of haar deel van het bedrijf. Dit kan de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. De compagnonsverzekering keert de achtergebleven compagnon een geldbedrag uit, waarmee hij het aandeel van zijn overleden compagnon kan overnemen.

 

Voordelen van de compagnonsverzekering

  • Keert een van tevoren vastgesteld bedrag uit aan de compagnon;
  • Levensverzekering compagnon is af te sluiten één of twee levens;
  • De dekkingsperiode en hoogte van uitkering kun je zelf bepalen;
  • Compagnonverzekering kan tussentijd worden aangepast;
  • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor jou vergelijken.

 

Levensverzekering compagnon is logisch

De compagnonsverzekering is een logische polis. Als je met je levenspartner een huis koopt, sluit je een verzekering af op elkaars leven. Waarom zou je dat bij een groot financieel belang als een bedrijf dan niet doen? Waar een overlijdensrisicoverzekering je in jouw privésituatie beschermt, doet de compagnonsverzekering dat in een zakelijke situatie.

Het vaststellen van de juiste dekking van de compagnonsverzekering hangt af van zowel zakelijke factoren als van je persoonlijke financiële situatie. Wij helpen je graag met het maken van afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.


naar contact