Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Collectieve ongevallenverzekering

De collectieve ongevallenverzekering: wat dekt het?

Uit cijfers van het CBS blijkt dat veel meer mensen slachtoffer worden van een bedrijfsongeval dan van een verkeersongeluk. Wil je jouw werknemers op zo’n moment een (financiële) helpende hand bieden? Sluit dan de collectieve ongevallenverzekering voor hen af.
Een collectieve ongevallenverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers. Door de verzekering op te nemen in het pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, profileer je je als een betrokken werkgever.

Ook collectieve ongevallenverzekering in pakket bedrijfsverzekeringen

De collectieve ongevallenverzekering is een overzichtelijk product: je krijgt slechts één polis voor je gehele bedrijf en hoeft de in- en uitdiensttredingen niet door te geven. Je kunt er ook voor kiezen om je mensen 24 uur per dag tegen ongevallen te verzekeren. Daarbij krijg je extra korting als je de polis opneemt in je pakketpolis bedrijfsverzekeringen.


Voordelen van de collectieve ongevallenverzekering werknemers

  • Keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit van werknemers tijdens werktijd;
  • Uit te breiden tot 24-uurs dekking;
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden;
  • Extra: neem je collectieve ongevallenverzekering werknemers op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!

 

Een collectieve ongevallenverzekering: offerte op maat

Wil je meer informatie over de collectieve ongevallenverzekering of ben je benieuwd naar een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

Naar contact