Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Caravanverzekering

Caravanverzekering afsluiten?

Een caravan of vouwwagen is jouw mobiele woning tijdens je vakantie en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid!

In de meeste gevallen worden schades als gevolg van brand, storm, diefstal, vernieling, botsing, omslaan, slippen, lekkage en andere van buiten komende onheilen gedekt door de verzekering. Ook de inboedel van de caravan is verzekerd tegen de gevolgen van brand, diefstal en lekkage.

Wettelijke aansprakelijkheid

Zodra de caravan is gekoppeld aan de auto en onderdeel uitmaakt van het verkeer, wordt de caravan gezien als verlengstuk van de auto. Schade door de caravan aan een andere weggebruiker wordt in dat geval gedekt door de autoverzekering. Eventuele schade aan de caravan wordt gedekt door de caravanverzekering.

Groene kaart

Op dit moment is een groene kaart alleen in Duitsland, Spanje en Polen verplicht gesteld. Hiervoor is het registratienummer van jouw caravan of vouwwagen nodig. De groene kaart is een aanvulling op de groene kaart van jouw autoverzekering. Het is een bewijs dat de caravan voor de wettelijke aansprakelijkheid is meeverzekerd op de autopolis. Deze groene kaart moet worden afgegeven door de verzekeringsmaatschappij van je auto.

Ben je op zoek naar een caravanverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij bieden een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Naar contact