Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Bromfietsverzekering

Een bromfietsverzekering afsluiten?

Op zoek naar een bromfietsverzekering? Welkom bij VerzekeringenDesk Lochem.

Bij ons kun je kiezen uit drie verzekeringsvormen:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA);
  • Diefstal;
  • Aanrijding.

Zo stem je de dekking precies af op je persoonlijke wensen en situatie. Wist je dat je ook no-claimkorting kunt opbouwen? Die kan oplopen tot maar liefst 75%!


Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking omvat schade die je een ander toebrengt tot

€ 1.000.000,-. De premie voor WA is afhankelijk van je leeftijd, postcode en no-claimkorting.

 

Bromfietsverzekering tegen diefstal

Deze verzekering biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal of pogingen daartoe. De diefstalpremies zijn gebaseerd op de nieuwwaarde van je brom- of snorfiets en je postcode. Je kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met een WA-dekking. Let op: je brom- of snorfiets moet, behalve met het standaardslot, altijd op slot worden gezet met een ‘categorie 3’ ART- goedgekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij jouw bromfietsdealer. Of kijk op [externe link naar] www.stichtingart.nl. In geval van diefstal moeten alle originele sleutels worden meegestuurd met de schade-aangifte.

Bromfietsverzekering tegen aanrijding

Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. Je kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en diefstal. De premie is afhankelijk van je leeftijd, postcode, de nieuwwaarde van je brom- of snorfiets en de no-claimkorting.

 

Heb je een bromfiets, scooter of brommobiel en zoek je een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij een goede oplossing! Onze adviseurs lichten deze graag toe. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.

 

Naar contact