Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Bootverzekering

Een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer: wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met je eigen boot? Genieten doe je nog meer als je weet dat je boot goed verzekerd is.Geen enkele situatie is gelijk, maar voor elke watersporter geldt één wettelijke verplichting: jouw boot moet verzekerd zijn zodra hiermee wordt gevaren.

 

Welkom bij VerzekeringenDesk Lochem. Heb je een pleziervaartuigverzekering nodig? We informeren je graag over de mogelijkheden, denken met je mee en stemmen jouw pleziervaartuigverzekering volledig af op jouw persoonlijke situatie.

 

Pleziervaartuigverzekering: WA, volledig of beperkt casco

Zodra je het water op gaat is ten minste een WA-verzekering voor je boot verplicht. Deze verzekering dekt de schade die je toebrengt aan anderen. Je kunt ervoor kiezen je WA-verzekering aan te vullen met een beperkte of volledige casco dekking. Hiermee verzeker je je ook voor schades aan jouw eigen boot als gevolg van onder andere storm, onweer, schipbreuk, aanvaring, brand, inbraak of diefstal. Met een volledige of beperkte casco dekking zijn ook je inboedel, trailer, volgboot en buitenboordmotor verzekerd!

Beveiliging van het vaartuig

De afgelopen jaren is in de watersport de criminaliteit sterk toegenomen. Buitenboordmotoren en boten op trailers zijn voor dieven gemakkelijke en gewilde objecten, vooral op onbewaakte plaatsen. Steeds meer verzekeraars stellen daarom preventiemaatregelen verplicht. Om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, moet je bijvoorbeeld jouw buitenboordmotor met een SCM-goedgekeurd slot bevestigen.

Ben je op zoek naar een pleziervaartuigverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Wij bieden een goede oplossing! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Naar contact