Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: wat is het en heb ik het nodig?

Ben je bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kun je, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in jouw privévermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.

Ook voor een onbedoelde fout of voor illegale of onverantwoordelijke daden van jouw medebestuurders kun je als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook jouw privévermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen dit risico en de juridische kosten die je in een dergelijke situatie moet maken.

 

Voordelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheid bestuurders, commissarissen en toezichthouders.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem je bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!

Loop je risico om als bestuurder aansprakelijk te worden gesteld?

Deze vraag kunnen wij pas beantwoorden als wij je hebben gesproken. Is het antwoord 'ja', dan kunnen wij je helpen met een uitstekende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Mocht je dan toch als bestuurder aansprakelijk worden gesteld, weet je in elke geval zeker dat dit jouw privévermogen niet aantast. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.


NAAR CONTACT