Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Werkt u in een adviserend beroep? Dan kan een fout van u of één van uw werknemers grote gevolgen hebben. Met een beroepsaansprakelijkheids-verzekering weet u zich verzekerd tegen vermogensclaims als gevolg van bijvoorbeeld verkeerde adviezen.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor iedereen die in zijn beroep een belangrijke adviserende taak heeft, zoals bijvoorbeeld een advocaat, een notaris een bedrijfsadviseur of een arts. Naast de vermogensschade zijn ook eventuele verweerkosten gedekt binnen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Beroepsaansprakelijkheid is géén bedrijfsaansprakelijkheid

Veel ondernemers denken met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) alle eventuele aansprakelijkheden af te dekken. Dit is een groot misverstand: een AVB dekt geen beroepsaansprakelijkheid! Terwijl grote schades juist vaak ontstaan bij zaken die verband houden met beroepsaansprakelijkheid.

Voordelen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Dekking van beroepsaansprakelijkheid bij vermogensschade als gevolg van verkeerde adviezen.
Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Extra: neem uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.Extra: neem uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.