Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering: wat dekt het?

Wist je dat jaarlijks één op de tien ondernemers te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid? Zeker voor ondernemers zijn de gevolgen van arbeidsongeschiktheid enorm. Als je als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt, gaat de overheid ervan uit dat je jouw eigen zaken hebt geregeld. Speciaal daarvoor is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer. Mocht het jou overkomen, dan is het prettig om te weten dat je je geen zorgen hoeft te maken over je inkomen.

Als je door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen jouw inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit, zodat je verder kunt leven zonder grote financiële zorgen.

 

Voordelen van de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

  • Zekerheid van inkomen voor jou als ondernemer;
  • Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid;
  • Je kunt zelf de hoogte en de duur van de uitkering bepalen;
  • Je kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten;
  • Scherpe premies, omdat wij de beste aanbiedingen voor je vergelijken!

Arbeidsongeschiktheid ondernemer: zelf vangnet regelen

Omdat je niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen, is het belangrijk om jouw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen je graag bij het maken van jouw afwegingen. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek.


naar contact