Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zakelijk

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: wat is het en heb ik het nodig?

Werk je in een adviserend beroep? Dan kan een fout van jou of één van je werknemers grote gevolgen hebben. Met een beroepsaansprakelijkheids-verzekering weet u zich verzekerd tegen vermogensclaims als gevolg van bijvoorbeeld verkeerde adviezen.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor iedereen die in zijn beroep een belangrijke adviserende taak heeft, zoals bijvoorbeeld een advocaat, een notaris een bedrijfsadviseur of een arts. Naast de vermogensschade zijn ook eventuele verweerkosten gedekt binnen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Beroepsaansprakelijkheid is géén bedrijfsaansprakelijkheid

Veel ondernemers denken met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) alle eventuele aansprakelijkheden af te dekken. Dit is een groot misverstand: een AVB dekt geen beroepsaansprakelijkheid! Terwijl grote schades juist vaak ontstaan bij zaken die verband houden met beroepsaansprakelijkheid.


Voordelen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van beroepsaansprakelijkheid bij vermogensschade als gevolg van verkeerde adviezen.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem je beroepsaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel!

 

Wil je meer informatie over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering of ben je benieuwd naar een vrijblijvende offerte op maat? Bel, mail, loop bij ons binnen of plan een afspraak in met één van onze adviseurs.

Naar contact