Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Kluis huren bij RegioKluis in Lochem?

Met RegioKluis huur je niet alleen een kluis, maar ook gemoedsrust

De sieraden uit oma’s erfenis, contant geld, waardepapieren of familiefoto’s: waar bewaar je je waardevolle spullen? Het voelt niet veilig om waardevolle bezittingen in je sokkenla te bewaren. Natuurlijk kun je een kluis kopen, maar het zal niet de eerste keer zijn dat inbrekers er met de hele kluis vandoor gaan. En veel Nederlandse banken zijn gestopt met het aanbieden van kluisverhuur.

Bij RegioKluis niet. We begrijpen we hoe belangrijk het is om je waardevolle spullen op een veilige en vertrouwde plek te bewaren. En het mooie is: het huren van een kluis is zo geregeld.

 

Jouw waardevolle spullen veilig in een vertrouwde omgeving!

RegioKluis is een onderdeel van Leven en WonenDesk. Wie klant is bij Leven en WonenDesk kan gebruik maken van RegioKluis. RegioKluis biedt safeloketten voor al je belangrijke spullen, die je huurt per jaar. Bij ons heb je keuze uit twee modellen: een middelgrote en een grote kluis. Zo kun je je waardevolle spullen veilig opbergen in een vertrouwde omgeving!

 

De voordelen van een kluis huren bij RegioKluis in Lochem?

  • Privacy gegarandeerd
  • Service dichtbij huis
  • Bezoek je kluis onbeperkt tijdens kantooruren
  • Scherp tarief


Het aanbod van RegioKluis 

Bij RegioKluis in Lochem bieden we twee typen safeloketten. Alles wat voor jou van waarde is kun je bij onze kluisjes opbergen.

  • Middelgrote kluis huren:

L 42 cm x B 27,5 cm x H 5 cm

  • Grote kluis huren:

L 42 cm x 27,5 cm x H 8 cm

 

Huur vandaag nog een kluis!

Je waardevolle spullen veilig opslaan op een vertrouwde plek?


HUUR EEN SAFELOKET 


Wil je de safeloketten eerst bekijken? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Lochem. Loop bij ons binnen of plan een afspraak in via onderstaande button. 

 
IK WIL DE SAFELOKETTEN BEKIJKEN