Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

RegioBank in Lochem: de persoonlijke bank bij jou in de buurt.

Bij Leven en WonenDesk kun je terecht voor het aankopen of verkopen van je woning, voor hypotheken, verzekeringen en voor het plannen en boeken van je vakantie, rondreis of zakenreis. Daarnaast zijn we zelfstandig adviseur van de Regiobank. Bij Leven en WonenDesk vind je dus een complete dienstverlening op het gebied van leven en wonen onder één dak. Hoe handig is dat!

 

Op zoek naar een bank in de buurt, waar persoonlijke service een vanzelfsprekendheid is? Welkom bij uw zelfstandig adviseur van RegioBank in Lochem.

Een bankrekening openen in Lochem, Barchem en omgeving? Wil je informatie of sparen, lenen of beleggen? RegioBank is al 100 jaar de persoonlijke bank bij jou in de buurt. Bij RegioBank in Lochem kun je met een vraag of voor advies gewoon even binnen komen lopen. Wil je liever een afspraak maken met één van onze adviseurs? Ook dat is mogelijk. Bij RegioBank in Lochem kies je namelijk zelf hoe je je geldzaken regelt.

Bij ons vind je deskundige adviseurs voor wie één ding voorop staat: jouw belang. Om jou te voorzien van goed en helder advies of een bankproduct dat naadloos aansluit op jouw wensen en persoonlijke situatie, zetten we graag een stapje extra. Onze overstapservice bijvoorbeeld, waarbij we jouw huidige bankrekening voor je opzeggen als je er één bij ons wilt afsluiten. Zo weet je zeker dat je bankzaken goed geregeld zijn en dat je nergens omkijken naar hebt.

Afspraak inplannen


Ga naar onze RegioBank adviseurspagina