Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Recensies

Emmastraat 5 J - Lochem

Prima contact,prettige samenwerking.Het op de hoogte houden na een bezichtiging was heel informatief.

16 november 2023

9,3

Westermark 70 - Laren gld.

We hebben ons huis in no-time verkocht met behulp van MakelaardijDesk Lochem. Van begin tot eind zijn we totaal ontzorgd.

16 november 2023

10

Tusseler 34 - Lochem

Het contact met de makelaar is geweldig. Goede voorlichting,zowel van de makelaar als de hypotheek deskundigen. Je kunt zo naar binnen lopen en ze helpen je. Denken met je mee.

8 september 2023

9,8

Graanweg 62, Lochem

De medewerkers staan open voor eventuele eigen wensen en ideeën met betrekking tot de verkoop van de woning. Het team van de MakelaardijDesk is bereid om maximaal mee te denken in het hele proces. Complimenten! Wij zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen. 

18 juli 2023

9

De Nevel 20, Doetinchem (aankoop)

Een prettig sfeer tijdens uitleg over verschillende onderwerpen.
Tijdens bezichtiging van de woning deskundig te werk.

25 april 2023

8,8

Barchemseweg 79 - Lochem (aankoop)

zonder onze makelaar, Carolien Langermans van de makelaardijdesk Lochem, hadden we dit huis niet kunnen kopen, zij had een doordachte strategie die heel goed uitpakte.

4 april 2023

10

Prins Willem-Alexanderlaan 48, Lochem

Nette en vlotte service. Ze weten goed waar ze over praten en ik raad ze dan ook zeker aan. Huis was snel verkocht.

4 april 2023

10

Henry Dunantweg 62, Lochem

Wij zijn ontzettend tevreden vanaf de eerste afspraak tot aan de definitieve verkoop van onze woning. Met de Makelaardijdesk verlopen alle zaken zeer vlot, vakkundig, prettig en duidelijk. Dit team staat als een huis!

8 maart 2023

10

Jacob van Ruysdaellaan 25, Lochem

Ik heb de samenwerking met Makelarijdesk Lochem erg prettig gevonden. Zij hanteren een moderne manier van werken en fijne transparante en eerlijke afspraken! Mijn woning was snel verkocht.

18 januari 2023

8,5

Pelmolenerf 3a Lochem

Ik zou makelaar Desk aanbevelen. Het oriëntatiegesprek voor aanvang van de dienstverleningsovereenkomst was prettig en voordat de fotografe langskwam voor de verkoopfoto's, is de makelaar nog bij ons geweest om een en ander aan de presentatie van onze woning aan te passen.

Het contact verliep goed, er werd snel teruggebeld wanneer de makelaar niet direct te bereiken was. Na elke bezichtiging kregen we een update van hoe deze gegaan was. Zo bleven we goed op de hoogte.

Er werd goed met ons meegedacht en we zijn goed geadviseerd over hoe ons huis te presenteren en vervolgstappen indien de verkoop niet zou vorderen.

28 december 2022

8

De Waarden 80 - Zutphen

Weer erg tevreden over team leven en wonendesk. Contact zoals altijd erg prettig en keurig op de hoogte gehouden. Mijn huis werd snel verkocht. Het is fijn dat je bij leven en wonendesk voor al je zaken terecht kan. Alle expertise is in ons en dit maakt echt het verschil. Top team.

28 december 2022

9,8

Molenbelt 19, Lochem

Alles onder 1 dak geeft zoveel voordeel. Met de jus van vakmanschap is dit de een super combinatie.

25 november 2022

10

Braamkamp 498 - Zutphen

Kontakt met, begeleiding en advies bij de verkoop en frequente terugkoppeling was top. Zeer aan te bevelen.

25 november 2022

9,3

Rozenweg 37, Lochem

Zowel bij deze makelaar het huis gekocht als verkocht. Altijd goede ervaringen mee gehad. Deskundig, laagdrempelig en wordt altijd goed op de hoogte gehouden.

1 november 2022

7,8

Het Schoneveld 67, Laren Gld.

Ben erg tevreden over de snelle en enthousiaste verkoop van onze woning. De woning was binnen twee weken verkocht en de afhandeling hiervan is vlot en soepel verlopen. Ook door vaste prijsafspraken weet je precies waar je aan toe bent.

1 november 2022

9,3

Mauritsweg 30, Lochem

Erg tevreden over de makelaar en de ondersteuning die wij bij de verkoop hebben gehad. Ze zijn goed bereikbaar, prettig in de communicatie en je krijgt snel antwoord op je vragen. Goede begeleiding gehad bij de gehele verkoop en het huis was zeer snel verkocht.

1 november 2022

9,3

Slindewaterstraat 66, Zutphen

We zijn erg tevreden over het team van Makelaardijdesk. We hebben ons huis binnen een korte periode verkocht en zijn hier goed bij geholpen. We zijn erg blij met de begeleiding hierbij.

26 oktober 2022

8

Westermark 37 - Laren Gld.

Erg fijn contact, we werden goed op de hoogte gehouden van alles.
We zijn erg tevreden over deze makelaar, gewoon top!

19 oktober 2022

10

Heggerank 160, Lochem

Ben erg tevreden over de MakelaardijDesk Lochem.
Alles ging in goed overleg en is allemaal snel en netjes uitgevoerd.
Mijn huis was in notime verkocht.

3 augustus 2022

9

Nassaulaan 78, Lochem

In het verleden heeft de Makelaarrijdesk ons geholpen bij het aankopen van deze woning. Zij hebben ons erg goed begeleid bij de verkoop. Grote en kleine vragen worden snel beantwoord en je wordt op de hoogte gehouden van tussentijdse ontwikkelingen. Fijne communicatie en kennis van zaken.

21 juli 2022

10

Zutphenseweg 56A, Lochem (aankoop)

Makelaardijdesk Lochem is een fijne club om samen te werken, alle deskundigheid onder een dak. Dank jullie wel voor de hulp bij aankoop en hypotheek!

21 juli 2022

8,5

Höfteweg 23, Neede

Deskundige makelaar, heel goed bereikbaar, benaderbaar en vriendelijk. De vaste prijs voor de bemiddeling is transparant en daarnaast ook heel redelijk in vergelijking met een percentage van de opbrengst.


28 juni 2022

9

Bieshorstlaan 64, Warnsveld (aankoop)

Zeer prettige en laagdrempelige samenwerking. Geeft vertrouwen en netjes met de afwikkeling. Ik zou iedereen deze makelaar aanraden.

6 januari 2022

10

De Voornekamp 61, Vorden

Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en enthousiaste begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak.

4 januari 2022

8,5

Anna de Waallaan 3, Zutphen

deze makelaardij gaf ons vanaf het begin het vertrouwen dat ze ons zouden ontzorgen en onze woningverkoop in goede banen zouden leiden. En dit is ook gewoon gebeurt, ook dank zij een goede (administratieve) ondersteuning en service.

21 december 2021

9,3

Zutphenseweg 10, Lochem

Vanaf het eerste moment dat ik contact had met de makelaar het gevoel gehad dat de verkoop in goede handen was en ik me daar geen zorgen om hoefde te maken. Ik werd ook steeds en op tijd voorzien van een deskundige update, en kreeg steeds weer de mogelijkheid om mijn vragen te stellen als er misschien iets niet duidelijk was. Tijdens de kijkdagen een dagelijkse update gehad.
Kortom, professionaliteit hoog in het vaandel.

16 december 2021

9.3

Torenmolenlaan 27, Lochem

Hebben ons uitstekend geholpen met de verloop. Een goede begeleiding is belangrijk in deze hectische tijd. Dus bedankt.

12 december 2021

9.3

Zutphenseweg 46, Lochem (aankoop)

Super makelaar! Altijd te bereiken en deskundig advies. Heeft heel goed geluisterd naar onze voorkeuren en hun ervaring van de huidige huizenmarkt gedeelt wat ons een prachtig huis heeft opgeleverd. Ten alle tijden een eerlijk advies tegen een scherp tarief. Ik kan makelaardijdesk lochem iedereen aanraden!

28 september 2021

10

Stalkaars 36, Lochem

Het contact tijdens de verkoop van onze woning verliep super. We zijn fantastisch geholpen tijdens het hele verkoopproces, maar ook met de koop van onze nieuwe woning. Met vragen konden we altijd bij iemand van het team terecht. Wij zijn dus erg tevreden!

3 augustus 2021

10

Torenmolenlaan 19, Lochem

Wat een prettig en vriendelijk team. Staan altijd voor ons klaar. Duidelijke en snelle communicatie. Tijdens het hele verkoopproces werden we goed op de hoogte gehouden. Team MakelaardijDesk... Bedankt!

17 juni 2021

9.5

Zutphenseweg 16, Lochem

Vanaf het eerste contact, was het goed. Ook de medewerkers op kantoor verdienen een flinke pluim. Alles was steeds keurig op orde. De fotograaf, de brochure, de bezichtigingen, en de verkoop zijn uitstekend verlopen!

6 juni 2021

10

Esselenbroek 72, Ruurlo

De mensen die binnen dit bedrijf werken zijn erg vriendelijk, professioneel, meedenkend en erg behulpzaam.

20 mei 2021

10

Coenenparkstraat 49, Zutphen

Persoonlijk contact en kennis van zaken. Vaste prijs in bemiddeling is erg duidelijk en transparant.

18 mei 2021

10

Zwiepseweg 74, Lochem (aankoop)

Er was een prima contact en goed overleg, vriendelijke service, goed bereikbaar en succesvolle aankoop

11 mei 2021

10

Tramstraat 41, Lochem

prettig contact gedurende het gehele proces, snel acterend, klantgericht, heldere communicatie, kortom: deskundige makelaar

27 januari 2021

9.0

Almenseweg 58a, Vorden (aankoop)

Goede lokale kennis, betrokken team en prettige communicatie. We zijn goed ondersteund in het hele proces tot de aankoop.

20 januari 2021

10

Henry Dunantweg 95, Lochem (aankoop)

Zeer vakbekwaad, en goed geholpen in de aankoop van onze nieuwe woning.
We hopen dat er meer mensen door onze aankoopmakelaar geholpen kunnen worden.
we zijn zeer te vreden.

20 januari 2021

10

Veldhoekseweg 20, Hengelo De Veldhoek

De Makelaar ging deskundig aan het werk Met de opzet van het huis Daarna de bezichtigingen Vrij snel alles afgehandeld met kopers En binnen drie maanden kunnen we verhuizen

7 januari 2021

10

Jacob van Ruysdaellaan

Voor ons verliep alles zoals we het graag hadden gewild. Omdat het om het huis van mijn overleden ouders ging, was het prettig dat hier respectvol mee om werd gegaan. De dingen die beloofd werden, werden nagekomen. Contacten verliepen goed. We werden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Volop lof.

29 december 2020

10

Garvelinkkampweg 10, Ruurlo (aankoop)

Uitstekende service en bereidwilligheid om zowel complexe als eenvoudige vragen en zaken aan te pakken. Geen vraag is teveel.

22 december 2020

10

Heggerank 78, Lochem

Erg goed begeleid met de verkoop van ons huis Zijn telefonisch goed bereikbaar en ook de communicatie voor en tijdens de verkoop loopt heel goed Prijs en kwaliteit verhouding is prima

21 december 2020

9.8

Heggerank 15, Lochem

Duidelijk en prettig in de omgang. We werden goed op hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop. Goede adviezen, betrokken en behulpzaam. Wij bevelen MakelaardijDesk Lochem zeker aan!

15 december 2020

10

Van Vredenstraat 33, Deventer

Uitstekende service. Altijd bereidwillig vragen te beantwoorden en tijd voor je te maken bij deze complexe materie.

10 december 2020

9.5

Nassaulaan 39, Lochem

Bij Makelaardijdesk Lochem hebben zowel ons huis verkocht, als een andere woning gekocht . Tijdens de verkoop van onze woning, zijn we regelmatig op de hoogte gehouden hoe het verkoopproces verliep. En ook met de aankoop van onze andere woning werden we goed begeleid om het één en ander goed te kunnen regelen, die erbij komen kijken . Hadden we vragen hierover, stonden ze ons altijd te woord . Wij kunnen Makelaardijdesk Lochem dan ook aan iedereen aanbevelen

22 oktober 2020

10

Dennenlaan 10, Barchem

Vanaf het eerste contact was er een klik. Er was veel overleg en aandacht, er was altijd alle tijd. Duidelijkheid, openheid, veel ruimte voor eigen (tekst) inbreng. Dingen die niet goed gingen (foto's) werden snel en adequaat opgelost. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop, de bezichtiging, de evt. kopers. Er was bovenal een sfeer van vertrouwen tussen ons en de makelaar en assistent-makelaar . Tot en met het tekenen van de koopakte in de tuin (coronatijd!) een zeer aanbevelenswaardig makelaarsteam!

14 oktober 2020

10

Daslook, 37 Lochem

Het contact verliep van begin tot einde uitstekend! Tijdens het verloop van het verkoopproces prima op de hoogte gehouden en alles volgens afspraak. Zou een ieder deze makelaar aanbevelen!!

22 september 2020

10

Poststeeg 27, Lochem

Super fijn en goed contact met makelaar Carolien voor de verhuur van onze woning. De afwikkeling door haar assistente Kim is top! Geen moeite is voor hun te veel, komen afspraken na. Zijn kritisch in de zoektocht naar een goede huurder, maar alles met een lach! Indien nodig dien wij zeker weer een beroep op Carolien en haar team.

9 september 2020

9.5

Endepol 27, Lochem

Van het aller eerste contact klikte het tussen deze makelaar en ons. Wij zijn een ouder echtpaar die moeite hebben met alle moderne regelgeving en hulpmiddelen. Niets was hun teveel en je was altijd welkom met al je vragen. Ook hun prijs stelling is aangenaam tov andere makelaars. Wij zullen deze makelaar in lengte van dagen bij een ieder aanbevelen. Voor ons is de waardering van een " 10 " niet overdreven. Hiele te Lochem

9 juni 2020

9.8

Enkweg 10, Lochem

Fijn contact, altijd bereikbaar en goed advies! Woning snel verkocht met behulp van makelaardijdesk lochem.

9 april 2020

9.3

Stiggoor 46, Lochem

Deze makelaar gaf mij altijd een petsoonlijk ,goed en eerlijk advies,. Dat maakt alles net even iets sneller en makkelijker. Ook in teruggave van informatie was ze heel duidelijk.

13 maart 2020

9.3

Tramstraat 39, Lochem

Wij hadden direct een goede klik met Carolien Langermans. Zij koppelt haar enthousiasme en betrokkenheid aan een uitstekende kennis van de Lochemse huizenmarkt. Dankzij Carolien en backoffice medewerker Kim werd onze woning op een juiste wijze in de markt gezet en dat bleek al binnen een week succesvol.

13 maart 2020

10

Pelmolenerf 10, Lochem

Wij zijn fantastisch geholpen door het team van de Makelaarsdesk. Transparant, deskundig en zeer fijn in contact! Aanrader!

15 januari 2020

9.0

Torenmolenlaan 42, Lochem

Vraag en aanbod goed bij elkaar gebracht, waardoor ons huis reeds voor de aanmelding op Funda is verkocht. Eerlijk en oprecht, met oog voor detail. Daarnaast zeer vakkundig en dat alles voor een scherp tarief. Wij zijn erg tevreden!

13 januari 2020

10

Heggerank 32, Lochem

Dankzij de goede tips van Carolien hebben we ons huis snel kunnen verkopen. Voor ons was het belangrijk om geen lange verkoopperiode te hebben met veel bezichtigingen en dat is goed gelukt.

24 december 2019

9.3

Spelt 12, Ruurlo

Klantvriendelijk, professioneel en accuraat. Dat zijn de kernwoorden van mijn waardering voor de Makelaardij Desk. Je voelt je als klant in de watten gelegd, zo goed is de dienstverlening. Verder een uitermate goede opstelling van de verkoopbrochure met foto’s. Dan is de basis gelegd voor een snelle verkoop zoals bij ons het geval is.

10 december 2019

9.5

Westerwal 16, Lochem

We hebben de makelaar als een betrokken en kundig ervaren. Ze was snel bereikbaar via de app en of telefoon. Ook buiten kantooruren. Wat we heel erg waardeerden was dat ze zich betrouwbaar opstelde, niet alleen de verkoper moet er een goed gevoel bij hebben maar ook de koper. Kortom we hebben haar als een gedreven en betrouwbaar makelaar ervaren die weet wat ze doet en er vol voor gaat.

4 december 2019

9.8

Albert Hahnweg 124, lochem

Fijne makelaar. Alles super snel geregeld en fijn contact. Ze hebben goede kennis van zaken en weten wat er op de markt speelt

2 december 2019

9.3

Pearsonplein 19, Lochem

Prima service en voor de juiste prijs verkocht goed bereikbaar en heldere informatie zal ze eker aanbevelen

16 november 2019

9.0