Recensies

Stalkaars 36, Lochem

Het contact tijdens de verkoop van onze woning verliep super. We zijn fantastisch geholpen tijdens het hele verkoopproces, maar ook met de koop van onze nieuwe woning. Met vragen konden we altijd bij iemand van het team terecht. Wij zijn dus erg tevreden!

3 augustus 2021

10

Torenmolenlaan 19, Lochem

Wat een prettig en vriendelijk team. Staan altijd voor ons klaar. Duidelijke en snelle communicatie. Tijdens het hele verkoopproces werden we goed op de hoogte gehouden. Team MakelaardijDesk... Bedankt!

17 juni 2021

9.5

Zutphenseweg 16, Lochem

Vanaf het eerste contact, was het goed. Ook de medewerkers op kantoor verdienen een flinke pluim. Alles was steeds keurig op orde. De fotograaf, de brochure, de bezichtigingen, en de verkoop zijn uitstekend verlopen!

6 juni 2021

10

Esselenbroek 72, Ruurlo

De mensen die binnen dit bedrijf werken zijn erg vriendelijk, professioneel, meedenkend en erg behulpzaam.

20 mei 2021

10

Coenenparkstraat 49, Zutphen

Persoonlijk contact en kennis van zaken. Vaste prijs in bemiddeling is erg duidelijk en transparant.

18 mei 2021

10

Tramstraat 41, Lochem

prettig contact gedurende het gehele proces, snel acterend, klantgericht, heldere communicatie, kortom: deskundige makelaar

27 januari 2021

9.0

Veldhoekseweg 20, Hengelo De Veldhoek

De Makelaar ging deskundig aan het werk Met de opzet van het huis Daarna de bezichtigingen Vrij snel alles afgehandeld met kopers En binnen drie maanden kunnen we verhuizen

7 januari 2021

10

Jacob van Ruysdaellaan

Voor ons verliep alles zoals we het graag hadden gewild. Omdat het om het huis van mijn overleden ouders ging, was het prettig dat hier respectvol mee om werd gegaan. De dingen die beloofd werden, werden nagekomen. Contacten verliepen goed. We werden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Volop lof.

29 december 2020

10

Heggerank 78, Lochem

Erg goed begeleid met de verkoop van ons huis Zijn telefonisch goed bereikbaar en ook de communicatie voor en tijdens de verkoop loopt heel goed Prijs en kwaliteit verhouding is prima

21 december 2020

9.8

Heggerank 15, Lochem

Duidelijk en prettig in de omgang. We werden goed op hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop. Goede adviezen, betrokken en behulpzaam. Wij bevelen MakelaardijDesk Lochem zeker aan!

15 december 2020

10

Van Vredenstraat 33, Deventer

Uitstekende service. Altijd bereidwillig vragen te beantwoorden en tijd voor je te maken bij deze complexe materie.

10 december 2020

9.5

Nassaulaan 39, Lochem

Bij Makelaardijdesk Lochem hebben zowel ons huis verkocht, als een andere woning gekocht . Tijdens de verkoop van onze woning, zijn we regelmatig op de hoogte gehouden hoe het verkoopproces verliep. En ook met de aankoop van onze andere woning werden we goed begeleid om het één en ander goed te kunnen regelen, die erbij komen kijken . Hadden we vragen hierover, stonden ze ons altijd te woord . Wij kunnen Makelaardijdesk Lochem dan ook aan iedereen aanbevelen

22 oktober 2020

10

Dennenlaan 10, Barchem

Vanaf het eerste contact was er een klik. Er was veel overleg en aandacht, er was altijd alle tijd. Duidelijkheid, openheid, veel ruimte voor eigen (tekst) inbreng. Dingen die niet goed gingen (foto's) werden snel en adequaat opgelost. We werden goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop, de bezichtiging, de evt. kopers. Er was bovenal een sfeer van vertrouwen tussen ons en de makelaar en assistent-makelaar . Tot en met het tekenen van de koopakte in de tuin (coronatijd!) een zeer aanbevelenswaardig makelaarsteam!

14 oktober 2020

10

Daslook, 37 Lochem

Het contact verliep van begin tot einde uitstekend! Tijdens het verloop van het verkoopproces prima op de hoogte gehouden en alles volgens afspraak. Zou een ieder deze makelaar aanbevelen!!

22 september 2020

10

Poststeeg 27, Lochem

Super fijn en goed contact met makelaar Carolien voor de verhuur van onze woning. De afwikkeling door haar assistente Kim is top! Geen moeite is voor hun te veel, komen afspraken na. Zijn kritisch in de zoektocht naar een goede huurder, maar alles met een lach! Indien nodig dien wij zeker weer een beroep op Carolien en haar team.

9 september 2020

9.5

Endepol 27, Lochem

Van het aller eerste contact klikte het tussen deze makelaar en ons. Wij zijn een ouder echtpaar die moeite hebben met alle moderne regelgeving en hulpmiddelen. Niets was hun teveel en je was altijd welkom met al je vragen. Ook hun prijs stelling is aangenaam tov andere makelaars. Wij zullen deze makelaar in lengte van dagen bij een ieder aanbevelen. Voor ons is de waardering van een " 10 " niet overdreven. Hiele te Lochem

9 juni 2020

9.8

Enkweg 10, Lochem

Fijn contact, altijd bereikbaar en goed advies! Woning snel verkocht met behulp van makelaardijdesk lochem.

9 april 2020

9.3

Stiggoor 46, Lochem

Deze makelaar gaf mij altijd een petsoonlijk ,goed en eerlijk advies,. Dat maakt alles net even iets sneller en makkelijker. Ook in teruggave van informatie was ze heel duidelijk.

13 maart 2020

9.3

Tramstraat 39, Lochem

Wij hadden direct een goede klik met Carolien Langermans. Zij koppelt haar enthousiasme en betrokkenheid aan een uitstekende kennis van de Lochemse huizenmarkt. Dankzij Carolien en backoffice medewerker Kim werd onze woning op een juiste wijze in de markt gezet en dat bleek al binnen een week succesvol.

13 maart 2020

10

Pelmolenerf 10, Lochem

Wij zijn fantastisch geholpen door het team van de Makelaarsdesk. Transparant, deskundig en zeer fijn in contact! Aanrader!

15 januari 2020

9.0

Torenmolenlaan 42, Lochem

Vraag en aanbod goed bij elkaar gebracht, waardoor ons huis reeds voor de aanmelding op Funda is verkocht. Eerlijk en oprecht, met oog voor detail. Daarnaast zeer vakkundig en dat alles voor een scherp tarief. Wij zijn erg tevreden!

13 januari 2020

10

Heggerank 32, Lochem

Dankzij de goede tips van Carolien hebben we ons huis snel kunnen verkopen. Voor ons was het belangrijk om geen lange verkoopperiode te hebben met veel bezichtigingen en dat is goed gelukt.

24 december 2019

9.3

Spelt 12, Ruurlo

Klantvriendelijk, professioneel en accuraat. Dat zijn de kernwoorden van mijn waardering voor de Makelaardij Desk. Je voelt je als klant in de watten gelegd, zo goed is de dienstverlening. Verder een uitermate goede opstelling van de verkoopbrochure met foto’s. Dan is de basis gelegd voor een snelle verkoop zoals bij ons het geval is.

10 december 2019

9.5

Westerwal 16, Lochem

We hebben de makelaar als een betrokken en kundig ervaren. Ze was snel bereikbaar via de app en of telefoon. Ook buiten kantooruren. Wat we heel erg waardeerden was dat ze zich betrouwbaar opstelde, niet alleen de verkoper moet er een goed gevoel bij hebben maar ook de koper. Kortom we hebben haar als een gedreven en betrouwbaar makelaar ervaren die weet wat ze doet en er vol voor gaat.

4 december 2019

9.8

Albert Hahnweg 124, lochem

Fijne makelaar. Alles super snel geregeld en fijn contact. Ze hebben goede kennis van zaken en weten wat er op de markt speelt

2 december 2019

9.3

Pearsonplein 19, Lochem

Prima service en voor de juiste prijs verkocht goed bereikbaar en heldere informatie zal ze eker aanbevelen

16 november 2019

9.0