Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -

Voor de ondernemer

Bedrijfsfinanciering nodig?

Als ondernemer zit je vol ideeën. Je bent gedreven, je ziet kansen en die wil je grijpen. Maar wat als je wel een plan voor ogen hebt, zonder de middelen om jouw ideeën te financieren?

Met bedrijfsfinanciering kun je als ondernemer je zakelijke uitgaven financieren. Een belangrijke keuze, want de juiste bedrijfsfinanciering kan de winstgevendheid van je plannen aanzienlijk vergroten.

Alleen: waar begin je? Welke vorm van bedrijfsfinanciering past bij jou en jouw bedrijf? Welke financier wil wat precies weten? En valt er te onderhandelen over de voorwaarden? Je kunt proberen om dit allemaal zelf uit te vogelen, maar dat kost tijd. Je wilt door met je plannen. Want heb je je aanvraag eenmaal ingediend, dan moet je ook nog eens weken op een beslissing wachten.

Niet bij Leven en WonenDesk. Wij vinden dat dit tijdrovende proces veel efficiënter kan. Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk, deskundig en kennen de weg in het financieringslandschap. Met één aanvraag benaderen we verschillende financiers, van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo verminderen we jouw administratieve rompslomp tot het minimum, vergroten we jouw kans op een succesvolle beslissing én weet jij snel of je plannen groen licht krijgen. Simpel, snel en effectief! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Plan dan een vrijblijvende afspraak in.


Afspraak maken 

 

Op zoek naar een deskundige adviseur bedrijfsfinanciering in Lochem?

Die vind je bij Leven en WonenDesk. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon waarbij één ding voorop staat: jouw belang en dat van je onderneming. Wij zijn net zo enthousiast over jouw plannen als jij en daarom halen we alles uit de kast om voor jouw onderneming tot de beste financieringsoplossing te komen. We vergelijken niet alleen de mogelijkheden en voorwaarden voor je, maar onderzoeken ook of er overheidsmaatregelen en subsidies zijn waarvoor je in aanmerking komt. Dat doen we niet alleen nauwkeurig, maar ook snel.

Jouw voordelen?

  • Wij ontzorgen je: veel minder administratieve rompslomp
  • Sneller duidelijkheid over de mogelijkheden
  • Deskundig advies
  • Een financieringsoplossing die naadloos aansluit op jouw plannen en op jouw onderneming

 

Onze werkwijze

Een financieringsaanvraag waarbij je weken op een beslissing moet wachten? Hoe vervelend is dat! Bij Leven en WonenDesk snappen we dat. Daarom verzorgen wij jouw financieringsaanvraag op basis van onze unieke aanpak.

  • In een vrijblijvend gesprek neem je ons mee in je plannen en wensen. Wat zijn je doelen, nu en in de toekomst? Daarbij lever je eenmalig je gegevens aan;
  • Wij bundelen jouw gegevens tot één inhoudelijk sterke kredietaanvraag;
  • Hiermee toetsen wij verschillende financiers die een goede match met jou en je onderneming zijn en die aansluiten op jouw wensen.


Het resultaat? Jij hebt snel duidelijkheid en weet zeker dat je kiest voor een op maat gesneden financieringsoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak met onze financieel adviseurs.


Afspraak maken

Doe onze financieringscheck!