Benieuwd naar onze bedrijfsbrochure - Klik hier! -
Travel Xl Lochem

Het enige reisbureau in de gemeente Lochem!

✓ Altijd een persoonlijk reisadvies, afgestemd op jouw wensen

 Persoonlijke service en volledige ontzorging

 Reizen met de zekerheid van ANVR, SGR en het calamiteitenfonds

Heb je een tennisarm van het swipen door het online aanbod, zonder jouw droomreis gevonden te hebben? Bespaar jezelf tijd door niet urenlang op het internet te speuren voor de perfecte reis maar gun jezelf het gemak en kom naar TravelXL Lochem, wij doen het zoekwerk graag voor je!  

 

Ben je op zoek naar een stedentrip, weekend weg, zon- of wintersportvakantie, groepsreis, wereldreis of een cruise? Vertel ons je vakantiewensen en wij helpen je graag bij het realiseren van jouw ideale vakantie.

 

Wist je dat wij niet alleen je reis verzorgen maar ook de verzekeringen, autohuur, taxivervoer van en naar de luchthaven, excursies etc. voor je kunnen regelen? Wij nemen alles uit handen waardoor je onbezorgd kunt genieten van je reis.

  Maak kennis met ons team

 

Onze reisadviseur Lidi Ros is al meer dan 30 jaar werkzaam als reisadviseur in Lochem en omgeving. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies wat de leukste plekjes zijn en welke accommodaties aansluiten bij jouw wensen. Ze heeft zelf al veel van de wereld gezien en deelt graag haar ervaringen met je. Haar specialiteit is het op maat samenstellen van een vakantie, rondreis of zakenreis. Volledig afgestemd op jouw wensen.

Chantal van ’t Hof is zeker geen onbekende binnen Leven en WonenDesk, ze is hier al vele jaren werkzaam. Ze wordt erg enthousiast van het uitzoeken van de perfecte accommodaties en vakantiebestemmingen die voldoen aan jouw wensen. Ze vindt het leuk om zich te verdiepen in een land en de bijbehorende culturen zodat ze je hier alles over kan vertellen. De enthousiasme die ze heeft in haar werk straalt ze uit en deelt ze graag met je! Chantal heeft ook al aardig wat van de wereld gezien en haar reiservaringen vertelt ze je graag.


Ook Merian Boon is wellicht een bekend gezicht voor je. Merian werkt namelijk al meerdere jaren bij Leven & WonenDesk. Zij heeft je mogelijk al geholpen met je bankzaken of verzekeringen en tegenwoordig kan je bij haar terecht voor jouw droomvakantie! 
Helemaal geen gekke stap gezien haar toeristische achtergrond. Ook heeft ze de nodige 'praktijkervaring' opgedaan, ze is namelijk gek op reizen. 
Zij wil ook jou heel graag helpen om de mooiste reiservaringen op te doen. Tijdens een stedentrip naar een romantische stad in Europa, ruige rotsformaties in Portugal of juist de prachtige witte stranden en felblauwe zee in Mexico... Droom jij al weg? 

Reisinspiratie opdoen of jouw droomvakantie boeken? Loop bij ons binnen! Je vindt ons aan Nieuwstad 7 in Lochem. Liever een afspraak inplannen? Je regelt het met één muisklik via onderstaande banner.

 

Ga naar TravelXL Lochem