Bekijk onze brochure! En laat je inspireren... - Klik hier! -
Travel Xl Lochem

Het enige reisbureau in de gemeente Lochem!

Heb je een tennisarm van het swipen door het online vakantieaanbod, zonder jouw droomreis gevonden te hebben? Ben je het overzicht kwijtgeraakt in het doolhof van regels en reisadviezen in deze coronatijd? Dat hoeft niet meer.

Sinds november ‘21 vind je TravelXL in Lochem aan Nieuwstad 7, als onderdeel van Leven en WonenDesk. Onze deskundige reisadviseur, Lidi Ros, staat van maandag tot en met vrijdag voor je klaar om jouw reis tot in de puntjes te organiseren. Of het nu gaat om een zakenreis, een avontuurlijke rondreis, een luxe stedentrip, een pakketreis of een midweek op een vakantiepark in eigen land: alles wat je kunt bedenken op reisgebied is bij TravelXL Lochem mogelijk.

 

Op zoek naar een ervaren reisadviseur in Lochem en omgeving?

Hoewel de champagne nog maar net ontkurkt is, hebben we ruimschoots (reis)ervaring in huis. Onze reisadviseur is Lidi Ros. Lidi is al dertig jaar werkzaam als reisadviseur in Lochem en omgeving en heeft zelf ook veel van de wereld gezien. Haar specialiteit is het op maat samenstellen van een vakantie, rondreis of zakenreis, volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu een eenvoudige zonvakantie naar Griekenland zoekt, een rondreis door Amerika of een ontdekkingsreis door Vietnam wilt: wij kennen de weg en ontzorgen je daarbij volledig.

 

De voordelen van jouw persoonlijke reisadviseur in Lochem

Je vakantie boeken met de service van een persoonlijke reisadviseur en de zekerheid van de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds? Dat is nu belangrijker dan ooit! Boek je je vakantie online, dan kom je al gauw voor extra keuzeopties te staan waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Vaak resulteert dat in extra kosten. Daarnaast krijg je in deze coronatijd te maken met regels rondom het boeken van je vakantie.

Lidi en haar team luisteren écht naar je wensen en bieden een reis aan die naadloos aansluit op wat jij zoekt. Bovendien weten ze precies wat er voorafgaand aan je vakantie geregeld moet worden en ontzorgen je daarin volledig. TravelXL Lochem is aangesloten bij de ANVR, het Calamiteitenfonds en de SGR. Zo weet je zeker dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt en dat je vakantie tot in de puntjes geregeld is. Zorgeloos reizen doe je via TravelXL Lochem!

  • Altijd een persoonlijk reisadvies, afgestemd op jouw wensen
  • De service van een volledig ontzorgde vakantie
  • Reizen met de zekerheid van de ANVR, de SGR en het calamiteitenfonds

Reisinspiratie opdoen of jouw droomvakantie boeken? Loop bij ons binnen! Je vindt ons aan Nieuwstad 7 in Lochem. Liever een afspraak inplannen? Je regelt het met één muisklik via onderstaande banner.

Lidi Ros

TravelXL Lochem

Ga naar TravelXL Lochem