Schrijf je in voor de reisinspiratie avond Zuid-Afrika, Kenia & Tanzania - Klik hier! -
Travel Xl Lochem

Het enige reisbureau in de gemeente Lochem!

 Altijd een persoonlijk reisadvies, afgestemd op jouw wensen

Persoonlijke service en volledige ontzorging

 Reizen met de zekerheid van ANVR, SGR en het calamiteitenfonds


Heb je een tennisarm van het swipen door het online vakantieaanbod, zonder jouw droomreis gevonden te hebben? Ben je het overzicht kwijtgeraakt in het doolhof van regels en reisadviezen in deze coronatijd? Dat hoeft niet meer. Je vakantie boeken met de service van een persoonlijke reisadviseur en de zekerheid van de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds? Dat is nu belangrijker dan ooit!


Boek je je vakantie online, dan kom je al gauw voor extra keuzeopties te staan waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Vaak resulteert dat in extra kosten. Daarnaast krijg je in deze coronatijd te maken met regels rondom het boeken van je vakantie.


Het team van TravelXL Lochem luistert écht naar je wensen en bieden een reis aan die naadloos aansluit op wat jij zoekt. Bovendien weten ze precies wat er voorafgaand aan je vakantie geregeld moet worden zodat jij volledig wordt ontzorgd van alle stress. 

 Op zoek naar ervaren reisadviseurs in omgeving Lochem?


Maak kennis met ons team


Hoewel de champagne nog maar net ontkurkt is, hebben we ruimschoots (reis)ervaring in huis. Onze reisadviseur is Lidi Ros. Lidi is al dertig jaar werkzaam als reisadviseur in Lochem en omgeving en heeft zelf ook veel van de wereld gezien. Haar specialiteit is het op maat samenstellen van een vakantie, rondreis of zakenreis, volledig afgestemd op jouw wensen. Of je nu een eenvoudige zonvakantie naar Griekenland zoekt, een rondreis door Amerika of een ontdekkingsreis door Vietnam wilt: wij kennen de weg en ontzorgen je daarbij volledig.

 

Reisinspiratie opdoen of jouw droomvakantie boeken? Loop bij ons binnen! Je vindt ons aan Nieuwstad 7 in Lochem. Liever een afspraak inplannen? Je regelt het met één muisklik via onderstaande banner.

TravelXL Lochem


Ga naar TravelXL Lochem