Vacature Adviseur Bankzaken / bankmedewerker (m/v)

Wil jij werken bij een bank met hoge waarderingen op het gebied van service? Waar we persoonlijke aandacht en een goede relatie met onze klanten belangrijk vinden? Wil jij het gezicht zijn van RegioBank? Lees dan zeker verder!

Over je functie:
Bij RegioBank kan je terecht met de hele familie, maar ook zakelijk zijn we er voor kleinschalige ondernemers. Als Adviseur Bankzaken / bankmedewerker adviseer jij klanten op het gebied van betalen en sparen. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en helpt bij vragen en problemen. Belangrijk hierin is dat je een commerciële instelling hebt en elk gesprek met een klant als een kans ziet. Heb je interesse in zakelijke kredieten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

RegioBank zet zich in voor een leefbare buurt, jij speelt hier een belangrijke rol in als adviseur. Denk hierbij aan het werven van initiatieven voor het Voordebuurt fonds, organiseren van een workshop veilig internetbankieren en het geven van een gastles op de basisschool. Door je affiniteit met marketing en social media weet je RegioBank goed op de kaart te zetten.

Kortom een zeer uitdagende en afwisselende functie!

Wat zoeken wij in jou?
Een klantgerichte en commerciële instelling. Je bent communicatief vaardig, enthousiast en representatief. Echt een visitekaartje voor ons bedrijf. Verder vragen wij:
  • MBO 4 werk- en denkniveau
  • WFT-basis (of bereid om deze via ons te behalen)
  • Woonachtig in Lochem of directe omgeving

Wat bieden wij jou?
Als adviseur bankzaken maak je onderdeel uit van Leven en WonenDesk. Het team bestaat uit ca. 10 medewerkers. Je vindt bij ons alles onder 1 dak: HypotheekDesk, VerzekeringenDesk, MakelaardijDesk, Travel XL Lochem en we zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij zijn een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Naast een prettige werksfeer én werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris. Bij goed functioneren krijg je een vaste aanstelling. Het betreft een functie voor 24 uur in de week. Dagen in overleg.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
We horen graag van je! Mail je motivatiebrief met CV naar Esther@verzekeringendesklochem.nl
Heb je aanvullende vragen? Dan mag je ons ook altijd even bellen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.