Schrijf je in voor de reisinspiratie avond Zuid-Afrika, Kenia & Tanzania - Klik hier! -

Inschrijving reisinspiratie avond Zuid-Afrika, Tanzania en Kenia

Na een aantal jaren waarin verre reizen door Covid-19 niet konden plaatsvinden zijn wij blij dat er nu weer gereisd mag worden. Nu het reizen naar verre bestemmingen weer mogelijk wordt en de vraag toeneemt willen wij van TravelXL Lochem u van harte uitnodigen voor een inspiratieavond van de bestemmingen Zuid-Afrika, Tanzania en Kenia. Deze avond wordt gepresenteerd door een ervaren reisspecialiste en zij neemt u middels prachtige beelden en uitgebreide informatie mee naar alles wat deze prachtige landen te bieden hebben.

 
Het programma

Het eerste deel van de avond nemen wij u mee naar Zuid-Afrika, ook wel ‘de Wereld in één Land’ genoemd. Tijdens deze lezing komt u alles te weten over wat er te doen is en over de mogelijkheden van zelf autorijden of met een privéchauffeur of groep reizen. De reisspecialiste belicht de verschillende route mogelijkheden en geeft informatie over de flora en fauna van Zuid-Afrika.

Na een korte pauze waarin wij u graag voorzien van een kopje koffie of thee met lekkernij gaat de lezing verder over Kenia en Tanzania. Vooral de vraag waarom u in Kenia en Tanzania niet zelf kan rijden terwijl dit in Zuid-Afrika wel kan wordt uitvoerig besproken. Tevens zal zij de verschillen in natuur en mogelijkheden van dieren spotten in Kenia en Tanzania toelichten.

Wanneer en waar

Deze unieke avond vindt plaats op donderdag 19 januari. Vanaf 19:30 uur staat de koffie voor u klaar bij Hotel Hof van Gelre. Om 20:00 uur start de eerste lezing en de avond zal eindigen rond 22:00 uur. De entree voor deze lezing is gratis.

Middels dit formulier kunt u zich tot uiterlijk 15 januari aanmelden voor deze reisinspiratie avond. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Gedurende het komende jaar gaan wij meer reisinspiratie avonden organiseren met diverse thema’s. Houdt onze website en Social Media kanalen hiervoor in de gaten.