Schrijf je in voor de reisinspiratie avond Noorwegen - Klik hier! -

Inschrijving reisinspiratie avond Noorwegen en de Hurtigruten Cruise.

De kranten staan er vol mee, er worden weer volop vakanties geboekt dit jaar!

De reiskoorts onder Nederlanders groeit, er is veel behoefte om nieuwe bestemmingen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen. TravelXL Lochem inspireert u graag tijdens uw zoektocht naar de ideale vakantiebestemming. 

Na het grote succes van onze informatieavond over Zuid-Afrika, Tanzania en Kenia eerder dit jaar, organiseren wij dit keer een inspirerende avond over Noorwegen.

Wij nemen u mee naar de Noorse fjorden en vertellen u alles over de Hurtigruten: de mooiste zeereis ter wereld. Deze avond wordt gepresenteerd door 2 ervaren reisspecialisten en zij nemen u middels prachtige beelden en uitgebreide informatie mee naar het magische noorden.

Het programma

In een anderhalf uur durende lezing vertellen wij over een autorondreis door Noorwegen en een unieke cruise langs de Noorse Fjorden: de Hurtigruten.

De autorondreis brengt u langs prachtige uitzichtpunten en bijzondere plekken in Noorwegen waar u kunt stoppen en overnachten. Na deze rondreis kunt u ervoor kiezen om verder te gaan met de Hurtigruten, dit postschip vaart langs de Noorse Fjorden en maakt u deelgenoot van het dagelijkse leven van de Noren. Van oktober tot april is er zelfs kans om het Noorderlicht te zien.

Waar en wanneer

Deze unieke avond vindt plaats op dinsdag 4 april 2023. Vanaf 19:00 uur staat de koffie voor u klaar bij Hotel Hof van Gelre. Om 19:30 uur start de lezing en de avond zal eindigen rond 21:00 uur. De entree voor deze lezing is gratis.

Middels het formulier op onze website www.levenenwonendesk.nl kunt u zicht tot uiterlijk maandag 3 april aanmelden voor deze reisinspiratie avond. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Gedurende het jaar gaan wij meer reisinspiratie avonden organiseren met diverse thema’s. Houd onze website en Social Media kanalen hiervoor in de gaten.